Christiansborgvej 7 | Dk-7560 Hjerm | Tel: +45 97464618 | Fax: +45 96858108 
Opskrifter

 Fisk / skalddyr
 Kylling
 Grønsager
 Ost
 Vildt
 Lam/okse/kalv
 Gris

 Søg efter opskrift:
 
Tarteletter med torskerogn og sauce tatare

 Bland samtlige ingredienser og smag til efter ønske. Tilsæt torskerognen i mindre stykker.
Serveres i tarteletterne....


L�s opskriften...

Tarteletter med stenbiderrogn, cremefraiche og rødløg

 Smag rognen til med salt. Rør rogn og cremefraiche sammen. Smag til med citron og peber. Anret i tarteletterne og garner...


L�s opskriften...

Tarteletter med rejer og asparges

 De hvide asparges skrælles, og den nederste trevlede ende skæres eller brækkes af. Den nederste ende af de grønne asparg...


L�s opskriften...

Tarteletter med fjordrejer og jordskokker

 En gryde med saltet vand bringes i kog. Skyl fjordrejerne. Når vandet koger kraftigt, hældes fjordrejerne i. Tag dem af,...


L�s opskriften...

Tarteletter med fjordrejer og grønne ærter i syrlig creme

 Tø ærterne op, hvis de er frosne. Bland ingredienserne til cremen sammmen og smag til med salt og peber. Bland ærterne i...


L�s opskriften...

Tarteletter med rejer og artiskokker

 Skær artiskokbundene til, således at de har samme diameter som det inderste af tarteletten. Gem artiskokkødet, som blive...


L�s opskriften...

Tarteletter med rejer og champignon.

 Champignonerne sauteres i lidt smør med peber og en anelse hvidløg. Når de er møre, hældes 1 dl hvidvin ved. Lav grundsa...


L�s opskriften...

Tarteletter som rejecocktail.

 Tarteletterne skal være afkølet til denne anretning.
Skær salaten i fine stykker eller strimler. Skær mangoen i relat...


L�s opskriften...

Tarteletter med skaldyr i mangosauce

 Sauter løg, hvidløg, ingefær og karry i olien. Tilsæt mangochutney, chilisauce, vand og smag til med salt og peber og ci...


L�s opskriften...

Tarteletter med hesterejer og selleri i karry

 Hesterejer koges som fjordrejer.
Riv sellerien på et råkostjern. Sauter sellerien i smør og tilsæt lidt karry. Hæld v...


L�s opskriften...

Tarteletter med jomfruhummmer i egen koral og hvide asparges.

 Skær hovedet af jomfruhummerne og pil den mosgrønne koral ud. Læg korallen i en skål med 1 spsk. vand. Kog jomfruhummern...


L�s opskriften...

Tarteletter med jomfruhummere, grønne ærter og hvidvin.

 Kog og pil jomfruhummerne.
Sauter skalotteløget i lidt smør til det har klaret. Hæld hvidvinen ved og lad det simre 1...


L�s opskriften...

Tarteletter med hummerragout

 Flæk hummerne og tag kødet ud. Knæk kløerne og tag kødet ud i så hele og pæne stykker som muligt. Skær kødet i små pæne ...


L�s opskriften...

Tarteletter med krebs a la nage

 Kog krebsene i 6 min med dild, timian eddike, korianter, salt og peber. Lad dem køle af i lagen. Pil halekødet fra. Skal...


L�s opskriften...

Tarteletter med krabbe i karsecreme

 Sauter løgene og cayennepeber i smørret og tilsæt hvidvin, som skal koges lidt ind. Tilsæt fløde og fond og smag til med...


L�s opskriften...

Tarteletter med krabber i Noilly Prat

 Svits løg i fedtstoffet. Drys med peber og mel og lad melet optages i smørret.
Tilsæt Noilly Prat, kogelage og fløde ...


L�s opskriften...

Tarteletter med krabbe og chili.

 Sauter løg, hvidløg, peberfrugt og chili i olien. Pisk æggene let sammen og tilsæt krabbekød, krabbelage, brødkrummer, p...


L�s opskriften...

Tarteletter med karrystuvet krabbe og æble

 Løget sauteres i smørret sammen med karryen. Drys melet i og rør sammen. Tilsæt fløde og fond til passende konsistens. V...


L�s opskriften...

Tarteletter med muslinger i peberfrugtcreme

 Damp muslingerne i vin med løg og persille. Si væden fra og pil muslingerne ud af skallerne. Bag peberfrugterne i 15 min...


L�s opskriften...

Tarteletter med cremede muslinger

 Damp musllingerne sammen med skalotteløget i 5 - 6 min. i hvidvinen. Si muslingefonden ned i en gryde. Pil muslingerne u...


L�s opskriften...

Tarteletter moules mariniere

 Skyl muslingerne. Muslinger, der ikke lukker sig når man banker på dem, kasseres. Kasser beskadigede muslinger.
Smelt...


L�s opskriften...

Tarteletter med østers og urter i sauce simple

 Østersene åbnes og læggges i en gryde med saften og pocheres 1 min. Skær grønsagerne i strimler og blancher dem et øjebl...


L�s opskriften...

Tatreletter med kammuslinger a la provencale

 Sauter løg, hvidløg og timian i smørret. Drys med mel og rør sammen. Tilsæt hvidvin og fond lidt ad gangen. Kog igennem ...


L�s opskriften...

Tarteletter med snegle i hvidløg og persille

 Sauter løg og hvidløg i smørret, til løget er blevet klar. Kværn peber i. Hæld vinen ved og reducer en smule. Tilsæt flø...


L�s opskriften...

Tarteletter med krebs og geddequeneller

 Lav en opbagning af smør og mel. Tilsæt de forskellige væsker til passende smag og konsistens. Queneller og krebsehaler ...


L�s opskriften...

Tarteletter med dampet pighvar og asparges.

 Sukker og grapesaft koges sammen i en gryde. Reducer til halvdelen. Tilsæt smør og rør derefter melet i.Gennembag saucen...


L�s opskriften...

Tarteletter med torsk i sennepsauce.

 Damp fisken under låg i lidt vand tilsat salt og laurbærblad. Tilbered en hvid grundsauce med brug af kogelagen fra fisk...


L�s opskriften...

Tarteletter med klipfisk som i Provence.

 Klipfisken lægges i en gryde med en anelse vand. Findel fisken med en gaffel. Tænd for blusset på lav varme. Hæld olie i...


L�s opskriften...

Tarteletter med laks og blandede svampe

 Damp laksen i hvidvin og vand tilsat lidt salt. Lad den køle ned. Sauter svampe, timian og forårsløg i smør. Tilsæt koge...


L�s opskriften...

Tarteletter med sandart i ærte-vermouthcauce

 Fisken koges i 4 - 5 min. i letsaltet vand. Baconternene ristes til de er let sprøde. Sauter løg og timian i smør, til l...


L�s opskriften...

Tarteletter med laksetatar.

 Læg laksen med skindsiden nedad i et fad. Bland salt, sukker, dild og citronsaft. Bred blandingen over laksen og stil kø...


L�s opskriften...

Tarteletter med laks i kørvelsauce.

 Porcer laksen i hvidvinen. Si kogelagen fra og del kødet i mindre stykker. Vermouthen koges sammen med skalotteløgene og...


L�s opskriften...

Tarteletter med varmrøget ørred.

 Porrene skæres i tynde ringe og sauteres i smør; de skal stadig have lidt bid. Fisken plukkes i mindre stykker. Rør crem...


L�s opskriften...

Tarteletter med laks og sauce hollandaise.

 Damp laksen i letsaltet vand. Kog aspargesene til de er "al dente" og skær dem i mindre stykker. Lun tarteletterne. Ford...


L�s opskriften...

Tarteletter med aborre og kantareller.

 Damp fisken i let saltet vand. Sauter løg og kantareller i smørret. Kom firskkværnet peber over. Drys med melet og lad d...


L�s opskriften...

Tarteletter med torsk a la Thermidor

 Skær torsken i mindre stykker, drys med lidt salt og pocher den i hvidvin og citron. Gem kogelagen. Åben dåsen med rejes...


L�s opskriften...


Nyhed - kologiske Tarteletter   Hos Humlum Brød A/S producerer vi en række produkter til catering.   Find serveringsforslag her  



© Copyright 2017 Humlum Brd - Siden er udarbejdet i samarbejde med ResenNet