Christiansborgvej 7 | Dk-7560 Hjerm | Tel: +45 97464618 | Fax: +45 96858108 
Opskrifter

 Fisk / skalddyr
 Kylling
 Grønsager
 Ost
 Vildt
 Lam/okse/kalv
 Gris

 Søg efter opskrift:
 
Tarteletter med torskerogn og sauce tatare

 Bland samtlige ingredienser og smag til efter ønske. Tilsæt torskerognen i mindre stykker.
Serveres i tarteletterne....


Læs opskriften...

Tarteletter med stenbiderrogn, cremefraiche og rødløg

 Smag rognen til med salt. Rør rogn og cremefraiche sammen. Smag til med citron og peber. Anret i tarteletterne og garner...


Læs opskriften...

Tarteletter med rejer og asparges

 De hvide asparges skrælles, og den nederste trevlede ende skæres eller brækkes af. Den nederste ende af de grønne asparg...


Læs opskriften...

Tarteletter med fjordrejer og jordskokker

 En gryde med saltet vand bringes i kog. Skyl fjordrejerne. Når vandet koger kraftigt, hældes fjordrejerne i. Tag dem af,...


Læs opskriften...

Tarteletter med fjordrejer og grønne ærter i syrlig creme

 Tø ærterne op, hvis de er frosne. Bland ingredienserne til cremen sammmen og smag til med salt og peber. Bland ærterne i...


Læs opskriften...

Tarteletter med rejer og artiskokker

 Skær artiskokbundene til, således at de har samme diameter som det inderste af tarteletten. Gem artiskokkødet, som blive...


Læs opskriften...

Tarteletter med rejer og champignon.

 Champignonerne sauteres i lidt smør med peber og en anelse hvidløg. Når de er møre, hældes 1 dl hvidvin ved. Lav grundsa...


Læs opskriften...

Tarteletter som rejecocktail.

 Tarteletterne skal være afkølet til denne anretning.
Skær salaten i fine stykker eller strimler. Skær mangoen i relat...


Læs opskriften...

Tarteletter med skaldyr i mangosauce

 Sauter løg, hvidløg, ingefær og karry i olien. Tilsæt mangochutney, chilisauce, vand og smag til med salt og peber og ci...


Læs opskriften...

Tarteletter med hesterejer og selleri i karry

 Hesterejer koges som fjordrejer.
Riv sellerien på et råkostjern. Sauter sellerien i smør og tilsæt lidt karry. Hæld v...


Læs opskriften...

Tarteletter med jomfruhummmer i egen koral og hvide asparges.

 Skær hovedet af jomfruhummerne og pil den mosgrønne koral ud. Læg korallen i en skål med 1 spsk. vand. Kog jomfruhummern...


Læs opskriften...

Tarteletter med jomfruhummere, grønne ærter og hvidvin.

 Kog og pil jomfruhummerne.
Sauter skalotteløget i lidt smør til det har klaret. Hæld hvidvinen ved og lad det simre 1...


Læs opskriften...

Tarteletter med hummerragout

 Flæk hummerne og tag kødet ud. Knæk kløerne og tag kødet ud i så hele og pæne stykker som muligt. Skær kødet i små pæne ...


Læs opskriften...

Tarteletter med krebs a la nage

 Kog krebsene i 6 min med dild, timian eddike, korianter, salt og peber. Lad dem køle af i lagen. Pil halekødet fra. Skal...


Læs opskriften...

Tarteletter med krabbe i karsecreme

 Sauter løgene og cayennepeber i smørret og tilsæt hvidvin, som skal koges lidt ind. Tilsæt fløde og fond og smag til med...


Læs opskriften...

Tarteletter med krabber i Noilly Prat

 Svits løg i fedtstoffet. Drys med peber og mel og lad melet optages i smørret.
Tilsæt Noilly Prat, kogelage og fløde ...


Læs opskriften...

Tarteletter med krabbe og chili.

 Sauter løg, hvidløg, peberfrugt og chili i olien. Pisk æggene let sammen og tilsæt krabbekød, krabbelage, brødkrummer, p...


Læs opskriften...

Tarteletter med karrystuvet krabbe og æble

 Løget sauteres i smørret sammen med karryen. Drys melet i og rør sammen. Tilsæt fløde og fond til passende konsistens. V...


Læs opskriften...

Tarteletter med muslinger i peberfrugtcreme

 Damp muslingerne i vin med løg og persille. Si væden fra og pil muslingerne ud af skallerne. Bag peberfrugterne i 15 min...


Læs opskriften...

Tarteletter med cremede muslinger

 Damp musllingerne sammen med skalotteløget i 5 - 6 min. i hvidvinen. Si muslingefonden ned i en gryde. Pil muslingerne u...


Læs opskriften...

Tarteletter moules mariniere

 Skyl muslingerne. Muslinger, der ikke lukker sig når man banker på dem, kasseres. Kasser beskadigede muslinger.
Smelt...


Læs opskriften...

Tarteletter med østers og urter i sauce simple

 Østersene åbnes og læggges i en gryde med saften og pocheres 1 min. Skær grønsagerne i strimler og blancher dem et øjebl...


Læs opskriften...

Tatreletter med kammuslinger a la provencale

 Sauter løg, hvidløg og timian i smørret. Drys med mel og rør sammen. Tilsæt hvidvin og fond lidt ad gangen. Kog igennem ...


Læs opskriften...

Tarteletter med snegle i hvidløg og persille

 Sauter løg og hvidløg i smørret, til løget er blevet klar. Kværn peber i. Hæld vinen ved og reducer en smule. Tilsæt flø...


Læs opskriften...

Tarteletter med krebs og geddequeneller

 Lav en opbagning af smør og mel. Tilsæt de forskellige væsker til passende smag og konsistens. Queneller og krebsehaler ...


Læs opskriften...

Tarteletter med dampet pighvar og asparges.

 Sukker og grapesaft koges sammen i en gryde. Reducer til halvdelen. Tilsæt smør og rør derefter melet i.Gennembag saucen...


Læs opskriften...

Tarteletter med torsk i sennepsauce.

 Damp fisken under låg i lidt vand tilsat salt og laurbærblad. Tilbered en hvid grundsauce med brug af kogelagen fra fisk...


Læs opskriften...

Tarteletter med klipfisk som i Provence.

 Klipfisken lægges i en gryde med en anelse vand. Findel fisken med en gaffel. Tænd for blusset på lav varme. Hæld olie i...


Læs opskriften...

Tarteletter med laks og blandede svampe

 Damp laksen i hvidvin og vand tilsat lidt salt. Lad den køle ned. Sauter svampe, timian og forårsløg i smør. Tilsæt koge...


Læs opskriften...

Tarteletter med sandart i ærte-vermouthcauce

 Fisken koges i 4 - 5 min. i letsaltet vand. Baconternene ristes til de er let sprøde. Sauter løg og timian i smør, til l...


Læs opskriften...

Tarteletter med laksetatar.

 Læg laksen med skindsiden nedad i et fad. Bland salt, sukker, dild og citronsaft. Bred blandingen over laksen og stil kø...


Læs opskriften...

Tarteletter med laks i kørvelsauce.

 Porcer laksen i hvidvinen. Si kogelagen fra og del kødet i mindre stykker. Vermouthen koges sammen med skalotteløgene og...


Læs opskriften...

Tarteletter med varmrøget ørred.

 Porrene skæres i tynde ringe og sauteres i smør; de skal stadig have lidt bid. Fisken plukkes i mindre stykker. Rør crem...


Læs opskriften...

Tarteletter med laks og sauce hollandaise.

 Damp laksen i letsaltet vand. Kog aspargesene til de er "al dente" og skær dem i mindre stykker. Lun tarteletterne. Ford...


Læs opskriften...

Tarteletter med aborre og kantareller.

 Damp fisken i let saltet vand. Sauter løg og kantareller i smørret. Kom firskkværnet peber over. Drys med melet og lad d...


Læs opskriften...

Tarteletter med torsk a la Thermidor

 Skær torsken i mindre stykker, drys med lidt salt og pocher den i hvidvin og citron. Gem kogelagen. Åben dåsen med rejes...


Læs opskriften...


Nyhed - Økologiske Tarteletter   Hos Humlum Brød A/S producerer vi en række produkter til catering.   Find serveringsforslag her  



© Copyright 2017 Humlum Brød - Siden er udarbejdet i samarbejde med ResenNet