Christiansborgvej 7 | Dk-7560 Hjerm | Tel: +45 97464618 | Fax: +45 96858108 
Opskrifter

 Fisk / skalddyr
 Kylling
 Grønsager
 Ost
 Vildt
 Lam/okse/kalv
 Gris

 Søg efter opskrift:
 
Tarteletter med grønne bønner

 Kog bønnerne "al dente" i let saltet vand. Steg baacon, til det er sprødt. Sauter løg, hvidløg og skiveskåret champignon...


L�s opskriften...

Tarteletter med porrecreme

 Skær porrene i mindre stykker og sauter dem med løget i smørret til en grødagtig masse. Lav en lys grundsauce med vin og...


L�s opskriften...

Tarteletter med rosenkål, skinke og emmentaler.

 Skær rosenkålen i kvarte eller mindre stykker og sauter i smør og citronsaft. De skal stadig være "al dente". Læg i en s...


L�s opskriften...

Tarteletter med middelhavsgrønsager.

 Sauter samtlige ingredienser, undtagen fløden, i olien. Smag til med krydderier. Hæld fløden ved og kog igennem.
Anre...


L�s opskriften...

Tarteletter med ærter, gulerødder og røget skinke.

 Lav en opbagt sauce af smør, mel, fløde og kogevandet fra grønsagerne. Smag til med citronsaft, salt og peber. Blancher ...


L�s opskriften...

Tateletter med spinat og cheddar.

 Alle ingredienser, undtagen spinaten og parmesanen blandes grundigt. Tilsæt spinaten til sidst. Fordel i tarteletterne o...


L�s opskriften...

Tarteletter med hestebønner.

 Blancher bønnerne i smørret. Er bønnerne tørrede, skal de først koge i letsaltet vand i ca. 20 min. Tilsæt mel og jævn s...


L�s opskriften...


Nyhed - kologiske Tarteletter   Hos Humlum Brød A/S producerer vi en række produkter til catering.   Find serveringsforslag her  



© Copyright 2017 Humlum Brd - Siden er udarbejdet i samarbejde med ResenNet