Christiansborgvej 7 | Dk-7560 Hjerm | Tel: +45 97464618 | Fax: +45 96858108 
Opskrifter

 Fisk / skalddyr
 Kylling
 Grønsager
 Ost
 Vildt
 Lam/okse/kalv
 Gris

 Søg efter opskrift:
 
Tarteletter med kanin i sennepssauce.

 Steg kaninkødet i olie. Når det har taget farve, tilsættes hvidløg, løg og fennikel. Hæld vin og hønsefond ved og lad de...


L�s opskriften...

Tarteletter med fasanbryst og kantareller.

 Steg brysterne i smør og gåsefedt. Tilsæt løg, kantareller, timian, salt og peber. Når løget er klart, hældes fond, cogn...


L�s opskriften...

Tarteletter med vagtler i Karl Johancreme.

 Parter vagtlerne i så mange dele som muligt. brun dem i fedtstoffet med salt og peber. Tilsæt vinen, læg låg på og lad s...


L�s opskriften...

Tarteletter med perlehøne i ingefærsauce.

 Parter perlehønen i så mange stykker som muligt og brun den sammen med skalotteløg og hvidløg i smør i en gyde. Tilsæt v...


L�s opskriften...

Tarteletter med duer i sauce foie gras.

 Brun duerne i en stor gryde. Tilsæt hvidløg, timian, rødvin og hønsefond. Drys med salt og peber. Steg i ca. 15 min. Si ...


L�s opskriften...

Tarteletter med agerhøns, savoykål og tranebær i rødvinssauce.

 Brun agerhønsene på alle sider i olie. Læg dem i ildfast fad og steg dem i ovnen i ca. 15 min. ved 200 grader. Lad dem k...


L�s opskriften...


Nyhed - kologiske Tarteletter   Hos Humlum Brød A/S producerer vi en række produkter til catering.   Find serveringsforslag her  



© Copyright 2017 Humlum Brd - Siden er udarbejdet i samarbejde med ResenNet