Christiansborgvej 7 | Dk-7560 Hjerm | Tel: +45 97464618 | Fax: +45 96858108 
Opskrifter

 Fisk / skalddyr
 Kylling
 Grønsager
 Ost
 Vildt
 Lam/okse/kalv
 Gris

 Søg efter opskrift:
 
Tarteletter med skinke og gåselever.

 Den rå gåselever røres til pure med portvin, salt og peber. Stryg et lag i bunden af tarteletterne. Rist skinketernene i...


L�s opskriften...

Tarteletter med skinke og champignon i sauce Mornay.

 Lav en opbagning af smør, mel og mælk. Rør osten i og lad den smelte. Smag til med sennep, salt og peber. Tilsæt skinken...


L�s opskriften...

Tarteletter med røget skinke og kantareller.

 Svits kantareller, løg og hvidløg i smør. Lav en opbagning med smør, mel, fløde og grønsagsbouillon. Tilsæt kantarellern...


L�s opskriften...

Tarteletter med skinke, oliven og mandler.

 Sauter løg og skinke smør. Bland mælk og marizena og rør det sammen med skinken og løget. Tilsæt de resterende ingredien...


L�s opskriften...

Tarteletter med parmaskinke, porre og gedeost.

 Sauter porrene i olien, til de er helt møre, tilsæt evt. lidt væde. Skær parmaskinken i mindre tern og rist dem sprøde i...


L�s opskriften...


Nyhed - kologiske Tarteletter   Hos Humlum Brød A/S producerer vi en række produkter til catering.   Find serveringsforslag her  



© Copyright 2017 Humlum Brd - Siden er udarbejdet i samarbejde med ResenNet