Christiansborgvej 7 | Dk-7560 Hjerm | Tel: +45 97464618 | Fax: +45 96858108 
Opskrifter

 Fisk / skalddyr
 Kylling
 Grønsager
 Ost
 Vildt
 Lam/okse/kalv
 Gris

 Søg efter opskrift:
 
Tarteletter med skinke og gåselever.

 Den rå gåselever røres til pure med portvin, salt og peber. Stryg et lag i bunden af tarteletterne. Rist skinketernene i...


Læs opskriften...

Tarteletter med skinke og champignon i sauce Mornay.

 Lav en opbagning af smør, mel og mælk. Rør osten i og lad den smelte. Smag til med sennep, salt og peber. Tilsæt skinken...


Læs opskriften...

Tarteletter med røget skinke og kantareller.

 Svits kantareller, løg og hvidløg i smør. Lav en opbagning med smør, mel, fløde og grønsagsbouillon. Tilsæt kantarellern...


Læs opskriften...

Tarteletter med skinke, oliven og mandler.

 Sauter løg og skinke smør. Bland mælk og marizena og rør det sammen med skinken og løget. Tilsæt de resterende ingredien...


Læs opskriften...

Tarteletter med parmaskinke, porre og gedeost.

 Sauter porrene i olien, til de er helt møre, tilsæt evt. lidt væde. Skær parmaskinken i mindre tern og rist dem sprøde i...


Læs opskriften...


Nyhed - Økologiske Tarteletter   Hos Humlum Brød A/S producerer vi en række produkter til catering.   Find serveringsforslag her  



© Copyright 2017 Humlum Brød - Siden er udarbejdet i samarbejde med ResenNet