Christiansborgvej 7 | Dk-7560 Hjerm | Tel: +45 97464618 | Fax: +45 96858108 
Opskrifter

 Fisk / skalddyr
 Kylling
 Grønsager
 Ost
 Vildt
 Lam/okse/kalv
 Gris

 Søg efter opskrift:
 
Tarteletter med fjordrejer og jordskokker




Fremgangsm�de:
En gryde med saltet vand bringes i kog. Skyl fjordrejerne. Når vandet koger kraftigt, hældes fjordrejerne i. Tag dem af, når vandet koger op igen. Hæld vandet fra i et dørslag eller i en sigte og bred dem ud på et viskestykke, så de kan dampe af. Rejerne pilles.
Vask jordskokkerne grundigt. Skær dem i mindre tern og damp dem med lidt smør, til de er møre, men ikke slatne. Gem kogelagen.
Lav grundsaucen med kogelage fra jordskokkerne. Smag saucen til med citron, salt, peber og dild. Tllsæt jordskokker og rejer. Hæld op i de forvarmede tarteletter og pynt med dildkviste.
Server med det samme.

Ingredienser:
- 8 stk Jordskokker
- 300 g Rejer

Nyhed - kologiske Tarteletter   Hos Humlum Brød A/S producerer vi en række produkter til catering.   Find serveringsforslag her  



© Copyright 2017 Humlum Brd - Siden er udarbejdet i samarbejde med ResenNet