Christiansborgvej 7 | Dk-7560 Hjerm | Tel: +45 97464618 | Fax: +45 96858108 
Opskrifter

 Fisk / skalddyr
 Kylling
 Grønsager
 Ost
 Vildt
 Lam/okse/kalv
 Gris

 Søg efter opskrift:
 
Tarteletter med jomfruhummmer i egen koral og hvide asparges.




Fremgangsm�de:
Skær hovedet af jomfruhummerne og pil den mosgrønne koral ud. Læg korallen i en skål med 1 spsk. vand. Kog jomfruhummerne i 3 - 4 min. i vand tilsat salt og nogle dråber eddike. Gem kogelagen. Pil halerne ud. Kog aspargesene i 8 - 10 min. og skær dem i mindre stykker. Gem kogelagen. Lav grundsaucen med noget af kogelagen fra aspargesene og jomfruhummerne og smag til med citronskal og saft. Smag til med salt, peber og dild. Tilsæt aspargesene og hummerhalerne. Mos korallen i skålen med lidt vand. Hældes i den varme stuvning under omrøring. Korallen vil nu farve saucen smukt rød. Hæld op i de lunede tarteletter.
Drys med dild og server straks.

Ingredienser:
- 1 spsk Citronskal, revet
- 1 bdt Dild
- 12 stk Hvide asparges
- 24 stk Jomfruhummer, frisk
- 1 spsk Vand

Nyhed - kologiske Tarteletter   Hos Humlum Brød A/S producerer vi en række produkter til catering.   Find serveringsforslag her  



© Copyright 2017 Humlum Brd - Siden er udarbejdet i samarbejde med ResenNet