Christiansborgvej 7 | Dk-7560 Hjerm | Tel: +45 97464618 | Fax: +45 96858108 
Opskrifter

 Fisk / skalddyr
 Kylling
 Grønsager
 Ost
 Vildt
 Lam/okse/kalv
 Gris

 Søg efter opskrift:
 
Tarteletter med hummerragout




Fremgangsm�de:
Flæk hummerne og tag kødet ud. Knæk kløerne og tag kødet ud i så hele og pæne stykker som muligt. Skær kødet i små pæne stykker.
Smelt smørret og tilsæt lidt hvid peber, cayennepeber, salt, citronsaft og hvidvin. Lad det simre 1 minut, inden fløden tilsættes. Hvis konsistensen er for flydende, kan der jævnes med marizena. Tilsæt hummerstykkerne og varm igennem.
Hældes i de lunede tarteletter, drysses med valgfrit grønt og serveres kvikt.

Ingredienser:
- 2 dl Fløde
- 2 stk Hummere
- 1 dl Hvidvin
- 2 spsk Smør

Nyhed - kologiske Tarteletter   Hos Humlum Brød A/S producerer vi en række produkter til catering.   Find serveringsforslag her  



© Copyright 2017 Humlum Brd - Siden er udarbejdet i samarbejde med ResenNet