Christiansborgvej 7 | Dk-7560 Hjerm | Tel: +45 97464618 | Fax: +45 96858108 
Opskrifter

 Fisk / skalddyr
 Kylling
 Grønsager
 Ost
 Vildt
 Lam/okse/kalv
 Gris

 Søg efter opskrift:
 
Tarteletter med krebs a la nage




Fremgangsm�de:
Kog krebsene i 6 min med dild, timian eddike, korianter, salt og peber. Lad dem køle af i lagen. Pil halekødet fra. Skalotteløg, kørvel og gulerødder kommes i en gryde med vin, Nolly Prat og kogelage. Koges til grønsagerne er møre. Pisk det kolde smør i lidt ad gangen. Er saucen for tynd, jævnes med lidt marizena. Smag til med salt og peber og evt. med knust koriander.
Fordel krebsehalerne i tarteletterne og hæld saucen med urter over.
Serveres straks.

Ingredienser:
- 1 bdt Dild
- 1 spsk Eddike
- 2 Stk Gulerødder
- 2 dl Hvidvin
- 24 stk Krebs
- 1 bdt Kørvel
- 1 dl Noilly Prat
- 1 dl Siet kogelage
- 200 g Smør

Nyhed - kologiske Tarteletter   Hos Humlum Brød A/S producerer vi en række produkter til catering.   Find serveringsforslag her  



© Copyright 2017 Humlum Brd - Siden er udarbejdet i samarbejde med ResenNet