Christiansborgvej 7 | Dk-7560 Hjerm | Tel: +45 97464618 | Fax: +45 96858108 
Opskrifter

 Fisk / skalddyr
 Kylling
 Grønsager
 Ost
 Vildt
 Lam/okse/kalv
 Gris

 Søg efter opskrift:
 
Tarteletter med muslinger i peberfrugtcreme




Fremgangsm�de:
Damp muslingerne i vin med løg og persille. Si væden fra og pil muslingerne ud af skallerne. Bag peberfrugterne i 15 min. ved 225 grader i en ovn sammen med hvidløgene i en staniolpakke. Køles ned. Fjern skindet og kernerne og mos frugtkødet. Fjern skallen fra hvidløgene og mos dem sammen med peberfrugten. Læg det i en gryde og pisk det sammen med fløde og kogelage. Smag cremen til med salt, peber og paprika. Læg muslingerne i cremen og varm igennem.
Fordeles i de lunede tarteletter og drysses med persille, inden de serveres.

Ingredienser:
- 3 dl Fløde
- 6 fed Hvidløg
- 2 dl Hvidvin
- 1 kg Muslinger, blå- hjerte eller venus
- 3 Stk Peberfrugt, rød
- 1 bdt Persille
- 2 dl Siet kogelage
- 3 Stk Skalotteløg

Nyhed - kologiske Tarteletter   Hos Humlum Brød A/S producerer vi en række produkter til catering.   Find serveringsforslag her  



© Copyright 2017 Humlum Brd - Siden er udarbejdet i samarbejde med ResenNet