Christiansborgvej 7 | Dk-7560 Hjerm | Tel: +45 97464618 | Fax: +45 96858108 
Opskrifter

 Fisk / skalddyr
 Kylling
 Grønsager
 Ost
 Vildt
 Lam/okse/kalv
 Gris

 Søg efter opskrift:
 
Tarteletter med cremede muslinger




Fremgangsm�de:
Damp musllingerne sammen med skalotteløget i 5 - 6 min. i hvidvinen. Si muslingefonden ned i en gryde. Pil muslingerne ud af skallerne. Rør marizenaen i til passende konsistens. Tilsæt muslinger og tomatfileterne og varm igennem.
Hæld i de lunede tarteletter, drys med purløg og server.

Ingredienser:
- 1 dl Fløde
- 2 dl Hvidvin
- 1 tsk Marizena
- 1 kg Muslinger, friske
- 1 bdt Purløg
- 1 Stk Skalotteløg
- 5 Stk Tomater
- 2 dl Vand

Nyhed - kologiske Tarteletter   Hos Humlum Brød A/S producerer vi en række produkter til catering.   Find serveringsforslag her  



© Copyright 2017 Humlum Brd - Siden er udarbejdet i samarbejde med ResenNet