Christiansborgvej 7 | Dk-7560 Hjerm | Tel: +45 97464618 | Fax: +45 96858108 
Opskrifter

 Fisk / skalddyr
 Kylling
 Grønsager
 Ost
 Vildt
 Lam/okse/kalv
 Gris

 Søg efter opskrift:
 
Tarteletter moules mariniere




Fremgangsm�de:
Skyl muslingerne. Muslinger, der ikke lukker sig når man banker på dem, kasseres. Kasser beskadigede muslinger.
Smelt smørret i en stor gryde. Sauter løg, gulerod og timian. Drys mel over og rør sammen. Tilsæt vinen og evt. lidt vand. Kog ved draftig varme og tilsæt muslingerne. Rør rundt og læg låg på. Muslingerne skal ikke dampes for længe; 5 - 6 min. er passende. Tag gryden af varmen. Tag muslingerne og timiankvisten op med en hulske. Tilsæt fløden til kogelagen og smag til.
Pil muslingerne ud af skallerne og tilsæt dem i saucen. Varm igennem og hæld i tarteletterne.
Drys med persille og server raskt.

Ingredienser:
- 1 kg Blåmuslinger, friske
- 1 dl Fløde
- 1 stk Gulerod i meget små tern
- 4 dl Hvidvin
- 2 spsk Mel
- 1 spsk Persille, fint hakket
- 2 stk Skalotteløg
- 3 spsk Smør
- 1 kv Timian, frisk

Nyhed - kologiske Tarteletter   Hos Humlum Brød A/S producerer vi en række produkter til catering.   Find serveringsforslag her  



© Copyright 2017 Humlum Brd - Siden er udarbejdet i samarbejde med ResenNet