Christiansborgvej 7 | Dk-7560 Hjerm | Tel: +45 97464618 | Fax: +45 96858108 
Opskrifter

 Fisk / skalddyr
 Kylling
 Grønsager
 Ost
 Vildt
 Lam/okse/kalv
 Gris

 Søg efter opskrift:
 
Tarteletter med krebs og geddequeneller




Fremgangsm�de:
Lav en opbagning af smør og mel. Tilsæt de forskellige væsker til passende smag og konsistens. Queneller og krebsehaler varmes op i saucen. Serveres i de opvarmede tarteletter.
Drys med persille og server øjeblikkeligt.

Ingredienser:
- 1 dl Fløde
- 1 ds Geddequeneller (fiskeboller)
- 1 dl Hvidvin
- 300 g Krebsehaler, friskkogte
- 2 dl Lage fra dåsen med queneller
- 1 spsk Mel
- 1 dl Persille, fint hakket
- 50 g Smør

Nyhed - kologiske Tarteletter   Hos Humlum Brød A/S producerer vi en række produkter til catering.   Find serveringsforslag her  



© Copyright 2017 Humlum Brd - Siden er udarbejdet i samarbejde med ResenNet