Christiansborgvej 7 | Dk-7560 Hjerm | Tel: +45 97464618 | Fax: +45 96858108 
Opskrifter

 Fisk / skalddyr
 Kylling
 Grønsager
 Ost
 Vildt
 Lam/okse/kalv
 Gris

 Søg efter opskrift:
 
Tarteletter med laks og blandede svampe




Fremgangsm�de:
Damp laksen i hvidvin og vand tilsat lidt salt. Lad den køle ned. Sauter svampe, timian og forårsløg i smør. Tilsæt kogelagen fra lalksen og lad det dampe lidt ind. Tilsæt flødeosten og rør til ensartet konsistens. Smag til med salt og peber. Pluk fisken i mindre stykker og varm den igennem i saucen. Anret i de lunede tarteletter og drys med persille.
Serveres med det samme.

Ingredienser:
- 300 g Blandede svampe i mindre stykker
- 450 g Fersk laks
- 2 dl Fiskefond
- 150 g Flødeost, neutral
- 2 stk Forårsløg
- 2 dl Hvidvin
- 1 spsk Persille, fint hakket
- 1 spsk Smør

Nyhed - kologiske Tarteletter   Hos Humlum Brød A/S producerer vi en række produkter til catering.   Find serveringsforslag her  



© Copyright 2017 Humlum Brd - Siden er udarbejdet i samarbejde med ResenNet