Christiansborgvej 7 | Dk-7560 Hjerm | Tel: +45 97464618 | Fax: +45 96858108 
Opskrifter

 Fisk / skalddyr
 Kylling
 Grønsager
 Ost
 Vildt
 Lam/okse/kalv
 Gris

 Søg efter opskrift:
 
Tarteletter med laksetatar.




Fremgangsm�de:
Læg laksen med skindsiden nedad i et fad. Bland salt, sukker, dild og citronsaft. Bred blandingen over laksen og stil køligt natten over.
Befti laksen for skindet og hak fileten i små tern. Rør cremefraiche, sennep og en smule citronsaft sammen. Blandes med lakseternene.
Anret i tarteletterne og pynd med rogn og dild.
Velegnet til kold servering.

Ingredienser:
- 1 Stk Citron
- 2 spsk Cremefraiche 18%
- 2 spsk Cremefraiche 38%
- 2 tsk Dijonsennep
- 2 spsk Dild
- 500 g Laksefilet
- 1 spsk Salt
- 3 spsk Stenbider-, ørred eller lakserogn
- 1 spsk Sukker

Nyhed - kologiske Tarteletter   Hos Humlum Brød A/S producerer vi en række produkter til catering.   Find serveringsforslag her  



© Copyright 2017 Humlum Brd - Siden er udarbejdet i samarbejde med ResenNet