Christiansborgvej 7 | Dk-7560 Hjerm | Tel: +45 97464618 | Fax: +45 96858108 
Opskrifter

 Fisk / skalddyr
 Kylling
 Grønsager
 Ost
 Vildt
 Lam/okse/kalv
 Gris

 Søg efter opskrift:
 
Tarteletter med laks i kørvelsauce.




Fremgangsm�de:
Porcer laksen i hvidvinen. Si kogelagen fra og del kødet i mindre stykker. Vermouthen koges sammen med skalotteløgene og fløden. Lad det koge godt ind. Blend kørvel i kogelagen fra fisken. Tilsæt til saucen, som smages til med salt, peber og citron. Læg laksestykkerne i saucen og varm igennem -må kog ikke koge.
Fordel i tarteletterne og server umiddelbart.

Ingredienser:
- 2 dl Fløde
- 3 dl Hvidvin
- 1 bdt Kørvel
- 600 g Laksefilet
- 2 dl Siet kogelage
- 2 stk Skalotteløg fint hakket
- 1 dl Vermouth

Nyhed - kologiske Tarteletter   Hos Humlum Brød A/S producerer vi en række produkter til catering.   Find serveringsforslag her  



© Copyright 2017 Humlum Brd - Siden er udarbejdet i samarbejde med ResenNet