Christiansborgvej 7 | Dk-7560 Hjerm | Tel: +45 97464618 | Fax: +45 96858108 
Opskrifter

 Fisk / skalddyr
 Kylling
 Grønsager
 Ost
 Vildt
 Lam/okse/kalv
 Gris

 Søg efter opskrift:
 
Tarteletter med varmrøget ørred.




Fremgangsm�de:
Porrene skæres i tynde ringe og sauteres i smør; de skal stadig have lidt bid. Fisken plukkes i mindre stykker. Rør cremefraichen sammen med sennep, hakket dild og smag til med citron, salt og peber. Anret porrene i bunden af de afkølede tarteletter, læg stykker af fisk ovenpå og hæld dessingen over til sidst.
Drys evt. med mere hakket dild.

Ingredienser:
- 1 spsk Citronsaft
- 4 dl Cremefraiche 38%
- 1 tsk Dijonsennep
- 1 bdt Dild
- 2 stk Porrer
- 1 spsk Smør
- 400 g Ørred, varmrøget

Nyhed - kologiske Tarteletter   Hos Humlum Brød A/S producerer vi en række produkter til catering.   Find serveringsforslag her  



© Copyright 2017 Humlum Brd - Siden er udarbejdet i samarbejde med ResenNet