Christiansborgvej 7 | Dk-7560 Hjerm | Tel: +45 97464618 | Fax: +45 96858108 
Opskrifter

 Fisk / skalddyr
 Kylling
 Grønsager
 Ost
 Vildt
 Lam/okse/kalv
 Gris

 Søg efter opskrift:
 
Tarteletter med lam, blomkål og små karotter.




Fremgangsm�de:
Tilberedes næsten som lam i dild.
Blomkålen deles i små buketter og dampes "al dente" med de små karotter og tilsættes saucen, som desuden tilsættes fløde.
Bør serveres øjeblikkeligt.

Ingredienser:
- 1 Stk Blomkål
- 0.5 l Bouillon
- 1 bdt Dild
- 1 dl Fløde
- 24 Stk Karotter
- 600 g Lammebov i mindre tern
- 2 spsk Mel
- 2 dl Siet kogelage
- 30 g Smør

Nyhed - kologiske Tarteletter   Hos Humlum Brød A/S producerer vi en række produkter til catering.   Find serveringsforslag her  



© Copyright 2018 Humlum Brd - Siden er udarbejdet i samarbejde med ResenNet