Christiansborgvej 7 | Dk-7560 Hjerm | Tel: +45 97464618 | Fax: +45 96858108 
Opskrifter

 Fisk / skalddyr
 Kylling
 Grønsager
 Ost
 Vildt
 Lam/okse/kalv
 Gris

 Søg efter opskrift:
 
Tarteletter med lammebryst a la Marengo.




Fremgangsm�de:
Skær kødet i tern og brun det i fedtstoffet. Tilsæt paprika, bouillon, tomatpure og sherry. Koges til kødet er mørt - det tager ca. 1 time.
Jævn med marizena og smag til med salt og peber. Tilsæt de skivede champignoner og varm det igennem.
Anret i de lunede tarteletter og drys med persille.
Serveres straks.
Lam kan erstattes med kalv.

Ingredienser:
- 5 dl Bouillon
- 250 g Champignon
- 600 g Lammebryst- eller lammebov
- 2 tsk Marizena
- 2 spsk Olie
- 1 tsk Paprikapulver
- 2 spsk Persille, fint hakket
- 0.5 dl Sherry
- 4 spsk Tomatpure

Nyhed - kologiske Tarteletter   Hos Humlum Brød A/S producerer vi en række produkter til catering.   Find serveringsforslag her  



© Copyright 2018 Humlum Brd - Siden er udarbejdet i samarbejde med ResenNet