Christiansborgvej 7 | Dk-7560 Hjerm | Tel: +45 97464618 | Fax: +45 96858108 
Opskrifter

 Fisk / skalddyr
 Kylling
 Grønsager
 Ost
 Vildt
 Lam/okse/kalv
 Gris

 Søg efter opskrift:
 
Tarteletter med bøfragout.




Fremgangsm�de:
Skær oksekød og bacon i mindre tern. Steg det i smør, til det har taget farve og er blevet mørt. Tilsæt løg og lad det stege med et par minutter. Drys mel over og rør grundigt rundt. Tilsæt vin og oksedraft til passende konsistens. Smag til med salt, peber, timian og persille. Varm champignonerne igennem i saucen, fordel i de lunede tarteletter.
Serveres straks.

Ingredienser:
- 4 stk Ansjosfileter
- 200 g Bacon
- 200 g Champignon
- 2 spsk Mel
- 1 dl Okse- eller kalvefond
- 600 g Okseinderlår i mindre tern
- 1 spsk Persille, fint hakket
- 5 dl Rødvin
- 2 stk Skalotteløg fint hakket
- 20 g Smør
- 1 tsk Timian, frisk

Nyhed - kologiske Tarteletter   Hos Humlum Brød A/S producerer vi en række produkter til catering.   Find serveringsforslag her  



© Copyright 2018 Humlum Brd - Siden er udarbejdet i samarbejde med ResenNet