Christiansborgvej 7 | Dk-7560 Hjerm | Tel: +45 97464618 | Fax: +45 96858108 
Opskrifter

 Fisk / skalddyr
 Kylling
 Grønsager
 Ost
 Vildt
 Lam/okse/kalv
 Gris

 Søg efter opskrift:
 
Tarteletter med oksekød a la Russe.




Fremgangsm�de:
Læg kødet i en gryde med letsaltet vand. Kog op og skum for urenheder. Tilsæt suppeurterne og kog, til kødet er mørt. Si suppen og kasser urterne. Når kødet er afkølet, skæres det i mindre tern. Sauter de groft hakkede løg, hvidløg og hakkede champignon i lidt smør. Drys med mel så det jævner. Tilsæt rødvin og suppen fra kødet, til passende konsistens er opnået. Kog igennem i ca. 5 min. Smag til med paprika, salt og peber. Læg kødet i saucen og varm igennem.
Anret i de lunede taarteletter og garner med en lille klat syrnet fløde.

Ingredienser:
- 250 g Champignon
- 5 fed Hvidløg, fint hakket
- 2 stk Løg
- 2 spsk Mel
- 500 g Oksekød, bov eller lignende udskæring
- 2 tsk Paprikapulver
- 2 dl Rødvin
- 5 dl Siet kogelage
- 10 g Smør
- 1 bdt Suppeurter

Nyhed - kologiske Tarteletter   Hos Humlum Brød A/S producerer vi en række produkter til catering.   Find serveringsforslag her  



© Copyright 2018 Humlum Brd - Siden er udarbejdet i samarbejde med ResenNet