Christiansborgvej 7 | Dk-7560 Hjerm | Tel: +45 97464618 | Fax: +45 96858108 
Opskrifter

 Fisk / skalddyr
 Kylling
 Grønsager
 Ost
 Vildt
 Lam/okse/kalv
 Gris

 Søg efter opskrift:
 
Tarteletter med kalveskank og skorzonerrødder.




Fremgangsm�de:
Kog skanken i letsaltet vand sammen med suppeurterne, til kødet er mørt. Si kogelagen og kasser urterne. Skær kødet i mindre tern.
Skalotteløg og basilikumstilke koges i vinen, til den er reduceret til halvdelen. Cognac, kogelagen fra skanken, tomatpure og fløden tilsættes og koges lidt ind og smages til med salt og peber.
Skræl skorzonerrødderne og skær dem i 2 cm lange stykker. Lægges umiddelbart i vand med citron for ikke at tage farve. Kog dem i ca. 10 min. med lidt salt. Tilsæt saucen de kogte skorzonerrødder og kalvekødet i tern og varm igennem.
Fordel i de lunede tarteletter, drys med hakket basilikum og server straks.

Ingredienser:
- 1 bdt Basilikum, hakket
- 1 stk Citron
- 2 spsk Cognac eller brandy
- 1 dl Fløde
- 2 dl Hvidvin
- 500 g Kalveskank
- 3 dl Siet kogelage
- 3 stk Skalotteløg fint hakket
- 400 g Skorzonerrødder
- 1 bdt Suppeurter
- 1 spsk Tomatpure

Nyhed - kologiske Tarteletter   Hos Humlum Brød A/S producerer vi en række produkter til catering.   Find serveringsforslag her  



© Copyright 2018 Humlum Brd - Siden er udarbejdet i samarbejde med ResenNet