Christiansborgvej 7 | Dk-7560 Hjerm | Tel: +45 97464618 | Fax: +45 96858108 

Kvalitet 

Humlum Brød´s fødevaresikkerhed er baseret på de 7 HACCP principper (Hazard Analysis Critical), samt de strengeste krav og regler fra de danske myndigheder og EU.

Ligeledes ønsker vi at levere tarteletter, skaller, butterdejsplader og forskellige dejtyper til kager, af høj kvalitet til vores kunder i detailhandel og catering m.m. både her i Danmark og udlandet.

Vi satser målrettet på løsninger, som tilfredsstiller vores kunders behov, og som medvirker til at skabe holdbare værdier. Samarbejdet med vores kunder, betyder også tryghed for dem, når de skal have varer af god kvalitet, rigtig mængde, leveret til aftalt tid og sted.

Vi er den 01/10-2013 blevet FSSC 22000 certificeret, og har fødevaresikkerheden samt kvalitet i højsæde.
Denne certificering gør det muligt for Humlum Brød A/S at systematisere og samle processen ved at producerer tarteletter af høj kvalitet, og med henblik på at opnå et kvalitetsprodukt i overensstemmelse med bestemmelserne om fødevaresikkerheden.

Hvis du har ris eller ros til vores produkter så skriv til vores kvalitetsafdeling: Helge Holm Hansen 

HUMLUM BRØD A/S vil være den førende og bedste leverandør i
Danmark indenfor Butterdejs produkter
.

Nyhed - kologiske Tarteletter   Hos Humlum Brød A/S producerer vi en række produkter til catering.   Find serveringsforslag her  © Copyright 2018 Humlum Brd - Siden er udarbejdet i samarbejde med ResenNet